Despre noi

Compania MIRIADA este prezenta pe piata romaneasca inca din anul 2003 avand ca obiect de activitate producerea tiglei metalice si a accesoriilor necesare pentru realizarea acoperisurilor. Miriada este situata in Municipiul Bacau, mai exact in Localitatea Nicolae Balcescu.
Pe parcursul timpului, atat locuitorii din Municipul Bacau cat si din imprejurimi au fost sprijiniti cu ajutorul produselor noastre in a-si executa cu succes proiectele. Pentru fiecare dintre produse, clientul are posibilitatea de a alege modelul, culoarea si dimensiunile, alegerea sa urmand a fi pusa in practica cu ajutorul echipei noastre de specialisti.

Misiune si viziune

An de an, Miriada evolueaza si se perfectioneaza continuu spre a putea satisface exigentele tuturor clientilor, venind cu noi produse de o calitate superioara, produse durabile, estetice si perfect adaptate nevoilor clientilor, la preturi de producator.
Valorile pe care le impartasim pentru realizarea misiunii noastre precum si preocuparile noastre centrale sunt:

  • Profesionalism
  • Solicitudine
  • Onestitate
  • Calitatea produselor si a serviciilor oferite clientilor nostri
  • Satisfactia clientului si  cresterea increderii sunt pentru noi coordonatele cele mai importante in dezvoltarea  performantelor firmei.

Cifra de Afaceri

Noi va acoperim!

MIRIADA produce si comercializeaza tigla metalica, tabla cutata, sipci de gard, lambriu metalic cat si ferestre si usi cu provil pvc, prin folosirea materiei prime de cea mai inalta calitate, cu utilaje de ultima generatie ce corespund Standardelor de Calitate Europene.
Produsele Noastre

Produse si Servicii

Productia se desfasoara pe baza de comenzi, astfel incat clientii nostri beneficiaza de siguranta de a primi marfa comandata conform cerintelor proiectelor, cu maxima precizie, fara pierderi de materiale, marfa fiind livrata in cel mai scurt timp pe santier, gata de a fi montata.

Tigla metalica
Tabla Cutata
Accesorii Tabla
Lambriu Metalic
Ferestre si Scari de Pod
Sipci Gard

Aveti un proiect?

Miriada furnizeaza gratuit schita de montaj pentru acoperisuri, o gama completa de solutii in alegerea celui mai potrivit model de acoperis sau tabla cutata,  alegerea accesoriilor de finisaj, rezolvarea detaliilor şi a anumitor modificari necesare.
Contactati-ne chiar acum!