Certificat de garantie Tabla tip Tigla Miriada

Miriada furnizeaza garantia pentru produsele din tabla de otel zincata si vopsita, destinate acoperisurilor si fatadelor: 1o ani pentru produsele cu pelicula de poliester lucios si 15 ani pentru cele cu poliester mat structurat.

PDF

Declaratie de conformitate

Declaratia de conformitate reprezinta declaratia unui producator care exprima pe propria raspundere ca un anume produs este in conformitate cu un standard sau cu o specificatie tehnica.

PDF

Declaratie de origine Tabla

Prin controlul calitatii pe care il desfasuram, ne asiguram ca materia prima folosita la realizarea comenzilor nu are defecte. Produsele sunt intotdeauna marcate pe partea inferioara cu detalii privind nr. lotului si data fabricatiei.

PDF

Declaratia de Performanta

Declaratia de performanta include informatii detaliate despre materialul de constructii – producator, tara in care a fost fabricat, informatii si caracteristici tehnice, performantele produsului sau lotul din care provine.

PDF

Certificat de garantie Tamplarie

Garantam ca produsele achizitionate de la S.C. Onduline Izvorasul S.R.L. sunt executate corespunzator documentatiei tehnice a producatorului, in cadrul unui Sistem de Management al Calitatii conform cerintelor SR EN ISO 9001-2008.

PDF

Tigla metalica

Specificatii tehnice de montaj
Cerintele capacitatii de incarcare a structurii la acoperis nu sunt solicitante datorita avantajului principal al greutatii reduse pentru tigla metalica.